Over Ons

Robinia bvba is sinds 1997 leverancier van buitenspeeltoestellen voor onder meer openbare parken, speelterreinen, scholen,… en werkt regelmatig samen met studie- en architectenbureaus voor het ontwerpen van speelprojecten. Wij bieden in samenwerking met verschillende internationale partners een ruim en gevarieerd assortiment aan voor de ultieme buitenbeleving in sport en spel.

AANBOD

Van heel natuurlijke speeltoestellen in robiniahout (SIK-Holz topwaliteit) tot de revolutionaire i-play van Playdale Playgrounds. Van unieke, thematische speelterreinen tot skateparken ‘op maat’, alsook de nieuwe generatie outdoor fitness elementen, de zgn. "Training Buddies" en zelfs beklimbare IJslandse lava rotsen behoren tot ons gamma, dat vanzelfsprekend en over de hele lijn conform is met de geldende EN-1176 veiligheidsnormen.

Ons programma bevat verder een volledig aanbod van valdempende speeltuin ondergronden volgens EN-1177 (EPDM, kunstgras, grind, zand, rubberschors en houtschors) alsmede los robiniahout (palen, planken, omheiningshout voor bv. paarden en ezels).

SPELEN – INDIVIDUEEL - CREATIEF

Sinds 1997 is Robinia exclusief verdeler van het Duitse kwaliteitsmerk SIK-Holz, in die hoedanigheid introduceerden wij het gebruik van robinia hardhout voor speeltoestellen op de Belgische markt. SIK-Holz speelelementen in robiniahout vormen nog steeds de basis van ons bedrijf, en we zijn fier op de vele honderden realisaties die in heel België sinds bijna 20 jaar de norm stellen voor unieke, natuurlijke, duurzame en avontuurlijke, maar vooral ook veilige speelterreinen!

ADVIES EN BEGELEIDING VAN A TOT Z

Niet alleen onze bezielde medewerkers, maar ook onze gespecialiseerde productie- en montagepartners zetten al hun ervaring en kennis in om tot sterke en vernieuwende concepten te komen voor uw outdoor speel- en sportterrein.

Ook kunt u rekenen op een gedegen service naverkoop, verkrijgbaarheid van onderdelen gedurende de hele levensduur van een (speel)toestel, professioneel onderhoud en garanties tot 25 jaar!

Robinia Int. bvba is officieel verdeler voor België van volgende producenten/merken :

Al onze catalogussen zijn verkrijgbaar op aanvraag

Contacteer ons gerust »
Office North
Adres Noordlaan 94,
9200 Dendermonde
Telefoon +32 (0)52 52 38 16
Email info@robinia.be
Office South
Adresse Rue Halinsart 147,
4870 Trooz
Téléphone +32 (0)479 87 71 72
Email info.south@robinia.be